tiistai 29. tammikuuta 2008

... Ja kuravettä päälle

Viikko sitten Hesari julkaisi huikean mielipidekirjoituksen "Joukkoliikenteen käyttö ei enää houkuttele". Tässä ote: On myös tylsää seistä pysäkeillä palelemassa, haistelemassa tupakansavua ja tuijottamassa vähäpukeisia pimuja mainosjulisteissa. Pitää myös varoa astumasta purkkaan tai räkäklönttiin, joita jotkut syljeskelevät kadulle parin minuutein välein."

Saimme siihen liittyvän kommentin ja lämmin kiitos siitä!

... ja kuravettä päälle

Entinen vannoutunut julkisen liikenteen käyttäjä Eva Sundgren kaatoi hyvin provosoivasti likasangollisen räkäklöntteineen joukkoliikenteen päälle (HS 22.1). Pakko on provosoitua!
Toivottavasti et sentään tee yksityisautollasi seuraavia tekoja. Kuravesikylvyt eivät ole mukavia suojatien reunassa pakokaasujen seassa odotellessa. Et tule itsekkäästi bussikaistalle hidastamaan suurten joukkojen työmatkoja. Et vaadi jatkuvasti uusia parkkiluolastoja ja jättiväyliä yksityisautojen armadoille. Olet varmaan huomannut, ettet enää löydä Helsingin ydinkeskustasta helpolla maanpäältä kotterollesi vapaata parkkiruutua muualta kuin laittomasti jalkakäytäviltä ja kävelykatupätkäleiltä. Kotioveltasi kuulemma pääsee julkisilla joka paikkaan. Toivottavasti naapurisi eivät ota sinusta mallia, sillä silloin me kaikki tukehdumme yhdessä mainitsemiisi räkäklöntteihin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ymmärrän purkan tahmeuden merkityksen kengän pohjassa,etenkin jos se loukkaa vercasen piikkikorkokenkää.

Anonyymi kirjoitti...

mutta kannattaako ulkonäköön panostaa,jos katselijoina ovat vain vähäpukeiset mainos pimatsut.