perjantai 9. toukokuuta 2008

NELIKYMMENVUOTISJUHLAT LÄHESTYVÄT
Moi kaikki nettiystävät -tuttavat ja tuntemattomat! Saimme vapuksi juhlalehtemme postitettua ja sen takakannessahan oli juttua juhlistamme.

Kevätkohtaaminen tapahtuu siis lauantaina 17.5 klo 15-20 kauniin Sinebrykoffin puiston maisemissa ravintola Fannyssa, jossa on iso ulkoterassi. Ravintola sijaitsee tarkemmin Bulevardi 40:ssä, korkean tiilimuurin sisäpuolella (ennenvanhaan ravintola Bulevardia oli sivukadun toisella puolella).

Ohjelmassa on mm.taikuri Heikki Harha stand-up ohjelmineen. Runonlausuntaa löytyy ja kaikki voivat pitää juhlapuheita vuonna 1968 syntyneelle Enemmistölle tai vaikkapa keväälle. Uusi lehtemme on tasan sadas. Sen kunniaksi rakennamme aikaisempien numeroiden kansista kuvakavalkaadin. Minua huvitti alkuvuosien kansista eräs Kaivopuiston rannassa otettu lähikuva henkilöauton nokasta. Rekisterikilvessä luki AAS-I.

Esillä on myös pieni kirjanäyttely liikennepolitiikan ja kaupunkisuunnittelun tiimoilta. Erikoisuutena muhkeat kirjat tulevaisuuden Helsingistä, joka olisi täyttynyt uljaista moottoriteiden spaghettikiemuroista. Mm. Tervasaaren kohdalla suunnitelmissa on täydellisen kaunis neliapila neljältä suunnalta tulevista väylistä. Kyseessähän ovat ne surullisenkuuluisat Smith-Polvisen hahmotelmat.

Lämpimästi tervetuloa toivottaa pj. Risto Larjavaara

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sorry if I commented your blog, but you have a nice idea.