tiistai 20. toukokuuta 2008

ENEMMISTÖ MEDIASSA

Todella onnistuneet 40-vuotisjuhlat lauantaina 17.5 ovat ohitse. Niistä lähiaikoina tarkemmin runsaan kuvakokoelman kera. Valitettavasti toimittajia ei tullut paikalle.

Juhlia ennen Enemmistö ry sai sitäkin enemmän huomiota Uutispäivä Demarissa keskiviikkona 14.5. Etusivusta puolet täytti juttu "Enemmistö ry taistelee autovaltaa vastaan": Liikennepoliittinen yhdistys Enemmistö ry on 40 vuotta taistellut järkevämmän kaupunkisuunnittelun puolesta. Se on laatinut seuraavalle kunnallisvaalikaudelle teesinsä, joissa kannatetaan muun muassa ruuhkamaksuja, vastustetaan parkkihalleja ja toivotaan metro- ja muun raideliikenteen laajentamista. Sisäsivuilla esitellään Enemmistön mielipiteitä lähes aukeaman verran otsikolla "Autojen pakkovalta syö kaikkien viihtyisyyttä". Alaotsikot "Kävelykadut eivät nimensä veroisia". "Ydinkeskustassa sydän kurkussa" ja "Liikennettä pitää saada raiteille" puhuvat puolestaan.

Vihreä lanka valitettavasti unohti edes mainita tilaisuudestamme, vaikka asia oli sovittu. Hesarissa oli pieni menovinkki. Tiedonantaja kunnostautui kahtena viikkona. Tosin "Enemmistö 40 vuotta juhlat" saattoi ihmetyttää vanhan ajan SKP:n vähemmistöläistä. Hän todennäköisesti yhdistää Enemmistön ilman r.y. -lisäystä SKP:n enemmistöön.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Katon, Goukakyu no jutsu.