keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

MOOTTORIURHEILUN KAKSINAISMORALISMIVuosien varrella on nähnyt moottoriurheilussa aikamoista tekopyhyyttä. Formula- ja rallisankarit ovat Liikenneturvan kampanjoissa mannekiineina puhumassa, miten kilpailu ja suuret nopeudet kuuluvat vain kilparadoille ja arkielämässä on tietenkin noudatettava liikennesääntöjä ja nopeusrajoituksia.

Tsei tsei Lehto eli Jyrki Järvilehtokin on ollut näissä kampanjoissa mukana. Nyt entinen F1-kuski kaahasi n. 70 km. nopeudella kapeaan Jomalvikin kanavaan, jossa on 5 km. nopeusrajoitus. 300-hevosvoimainen pikavene törmäsi siltaperustuksiin ja kaveri kuoli heti. Mitähän saamme kuulla Järvilehdolta, kun hän pääsee sairaalasta. "Kaasu hirtti" ei ainakaan kuullostaisi totuudelta. Entisenä merellä melojana suututti nämä muskeliveneet, jotka useinkin aiheuttivat vaaratilanteita kaahauksillaan. Mitenkähän melojalle olisi käynyt, jos olisi ollut kanavassa ihailemassa varhaista kesäaamua?


Risto Larjavaara

3 kommenttia:

Stadi Liikkuu kirjoitti...

Toivotaan, että Järvilehto tosiaan ajoi venettä, sillä muuten olet kyllä käräjillä Enemmistön kanssa vastaamassa lausunnoistasi.

Liikennevälkky kirjoitti...

Kiitos kommentista. Tosin tyylikkäämpää on toimia omalla nimellä. Olkoon kuljettajana toinen mies, niin Järvilehto on toki vastuussa veneensä antamisesta toisen kaahailuun.

Risto Larjavaara

Anonyymi kirjoitti...

olen kyllä moottoriurheilun, niinkun monen muunkin urheilumuodon suuri ystävä, eikä tietenkään voi ymmärtää tollaista veneellä juovuksissa toikkarointia. mutta tämä kirjoitus oli kyllä jotain todella typerää yleistämistä, ja jos ei parempaa ajatusta mielessä liiku, niin vois vaikka jättää kirjoittamatta blogiinsa. en voi käsittää, mitä sontaa ja mustamaalaamista ihmiset voikaan harjoittaa, kannattais keskittyä omiin asioihinsa ja hankkia vaikka se elämä. huh.