torstai 24. huhtikuuta 2008

ESPANJAN BUSSITURMA

Traagisessa tapauksessa ihmetyttää, miten yksi Kia-kaupunkimaasturi pystyy kaatamaan ison turistibussin. Tällaiset pakettiauton kokoiset maasturit ovat hyvin nopeita. Pakettiautot eivät ajele 150 km/h nopeuksilla kuten tämä rattijuoppo. Tavalliset perheautot ovat säilykepurkin asemassa näiden suurimpien "kaupunkipanssarivaunujen" suhteen.

Sanon täysin subjektiivisesti, että minua on alkanut ärsyttää jalankulkijana näiden suurimpien kaupunkimaastureiden kuljettajien ylimielinen asenne. Jostain syystä melkein kaikki tällaiset autot ovat mustia. Leveytensä takia ne ovat usein puoliksi jalkakäytävillä. Viimeksi huomautettuani tyhjäkäynnistä kävelykadulla sain pahanhajuiset haistattelut. Näköjään nämä korkeammalla istuvat miehet kokevat lapsellista ylemmyyttä. Ehkä asia on kuitenkin vain niin, että nämä isot mustat möykyt pistävät silmään helpommin.

Nimimerkillä ÄRSYTETTY

2 kommenttia:

Myrskyluoto kirjoitti...

Olenpa kerran pyörälähettiaikoinani joutunut katumaasturistin vainoamaksikin Mannerheimintiellä. Hän ei pitänyt tavasta, jolla puikahdin tyhjän risteyksen poikki Oopperalla seistessään itse punaisissa valoissa, ja lähti seuraamaan minua soitellen torvea selkäni takana. Sain karistettua Eduskuntatalon kohdalla.

Itsekin aikanaan ihailin katumaastureita niiden ulkonäön vuoksi. Nehän näyttävät vähän samalta kuin Judge Dredd- tai Action Force-sarjakuvien ajoneuvot. Luulenpa, että samoista syistä myös aikuiset miehet päätyvät valitsemaan tämän autotyypin.

Anonyymi kirjoitti...

Whoever owns this blog, I would like to say that he has a great idea of choosing a topic.